Моята снимка
Блогът представлява хомогенна смес от футбол, музика и литература + щипка разни други благи работи...

събота, 21 януари 2012 г.

Бисери от сайтовете за запознанства



Почти всеки от нас малко или много има опит в сайтовете за запознанства. Забавно е да правиш свалки в нета, а шоуто става пълно, когато започнат да се ръсят здрави бисери. Предлагам ви малка част от тези, на които съм се натъкнал през годините (засега само за тези се сещам). Enjoy :)

“Respectus sweet, УсПехЧетЪъ” (Започваме с най-безобидното. Срещали сте често подобни ефектни комбинации от големи и малки букви)

“Изкарах си много яко. Бяхме на бар в Студентски – имаше силна музика и много хора”
(Една глупава мацка ми обяснява как е прекарала снощи. Логично е, когато се излезе на бар, да има силна музика и много хора :))

"Искам да се кача на небето и да целуна Господ" (Малка анорексичка беше изпаднала в нервна криза, докато си чатехме. Не е много за смях, ама... :))))

"Аз: Много си красива и имаш страхотно тяло (mm)
Тя: Амин"
(Като прелюдия от предния бисер. Може би най-шокиращият диалог, на който съм бил свидетел из тия сайтове. Надявам се го е казала на бъзик...)

“Въри са гръмни бе, аз съм много стилен” (Някакъв кретен от прованса се пенеше, след като се бях избъзикал с него)

“Ти на п*тката ми не можеш да се намажеш. Тя е розова, позлатена, сцепена е на обратно” (Една мацка се беше разлютила на живо в Гепиме. Същия ден я бяха уволнили от работа и явно си изливаше гнева върху някакъв тип от сайта, който също я беше изнервил)

“Не можеш да ме е*еш отзад, защото и аз имам пишка и ташаците ни ще се удрят едни в други” (Същата мацка, продължава да отговаря директно на провокациите на онзи)

“Искам батку, а не дядку!!!” (Някаква малка путеса си го беше сложила в подписа)

“Махай се бе, приличаш ми на някъв общак!”
(Една дебелана ме направи на две стотинки, след като я бях взел на подбив за наднорменото й тегло)

Приключих с глупостите. Искам гадже
с униформа, за да мога да я нося аз :D I`m on a
quest for love.mp3 Сърфисти, катерачи, пирати,
рокери и къмпингари са една крачка напред
:D
(Подпис на жена от Гепиме. Истинска пое(у)теса)

“Момчета, ще се празниме ли?” (Поредният ексхибиционист, който лъскаше пред камерата си в Гепиме. След двучасов сеанс явно беше взело да му писва и последва този риторичен въпрос)

“Искам да си моята богиня, да си майка на децата ми...” (Някакъв чичко се обясняваше в любов на братовчедка ми, която се оказа едно 15-20 години по-малка от него)

“Искаш ли да си обменяме телесни влаги?”
(Недвусмислен въпрос на стената на една мацка във Флиртче. По-забавното е, че бе постнато от жена.)

“Искам да съм твой роб и да ти се подчинявам. Искам да съм куче и да ме дресираш. Искам да ти го олигавя като санбернар” (Една педеруга ми го написа в Гепиме)

Завършваме с любимото ми (незнайно защо, на пръв поглед изглежда много семпло). Класическият синтезиран отговор, когато не искаш някой да ти досажда и да ти пише повече:

“Защо просто не го духнеш?”