Моята снимка
Блогът представлява хомогенна смес от футбол, музика и литература + щипка разни други благи работи...

неделя, 6 март 2011 г.

Голям смях

Тези две думи преобладават в заглавията на клиповете от популярния сайт www.vbox7.com , независимо за какво става въпрос. "Тъпанар прави еди какво си - голям смях", "гледайте - голям смях" и т.нат. И макар, че де факто ги няма в заглавието на следващото клипче, те задочно са там - неумело прикрити от футболистите, най-вече от тези в тъмно син екип.



16 минута, Мишел Платини 0-1 - Галчев пуска извеждащ пас към бразилеца, който е на път да остане ек на ек с Борел. Старото куче Траян Дянков е тръгнал да го гони, но незнайно защо след 1 метър свива рязко и тръгва в противположната посока. Може би иска да покрие съотборника си Георги Терзиев, който скучае съвсем сам във вратарското поле. Платини необезпокояван прехвърля излезлия напред вратар. Дянков вижда падащия лист и с последни сили, като ранен гладиатор, се опитва да избие топката. Не успява. Сам се оплита в мрежата. Изглежда покрусен.

24 минута, Спас Делев, 0-2 - Идентична ситуация - извеждащ пас, този път от Маркиньос към Спас Делев. Орлин Старокин е прилежен червен кадър - той гони Делев двайсетина метра и точно когато идва сюбливният момент да му попречи да стреля, левият бек на акулите изпада в безтегловност и решава да пита Енис Хайри колко е часа, защото не иска да изпусне поредния епизод на "Двама мъже и половина". Подобно на Платини, малко по-рано, Ключовия Спас отново е сам срещу Борел и с лекота удвоява преднината на ЦСКА. След това ляга с другите в кръг и шепне какво ще им направи за кадем в съблекалнята.

Два гола за осем минути и всичко свършва. Черноморец са в нокаут до края на мача. Те току що са се разплатили за победата с 2-1 на "Васил Левски" миналото лято...